100 let, 5 generací, v naší stejné pálenici ve Zlíně. Celou dobu pálíme pěstitelům, kteří si dovezou své ovoce a my ho vypálíme. Po 94 letech zkušeností jsme rozhodli pálit pod naší značkou a dát Navrátilovu slivovicu do prodeje a vám – zákazníkům – dát tu možnost zkusit pravou slivovicu, která je pálena v tradiční, téměř stoleté pálenici.
Máme pár unikátů
Jako třeba to, že od založení, roku 1922, velí pálenici jen jedno příjmení: Navrátil. Ano, z otce na syna si toto řemeslo předáváme bez jednoho roku sto let. V pálenici se pálí každou sezónu. Ani jedna nebyla vynechána, přes všechny režimy, světovou válku, změnu státních hranic… Pořád tam pálila jedna rodina – ta naše. Držíme se tradic a chceme slivovicu vyrábět tak, jak to dělali naši předci. Nevymýšlíme nové receptury a postupy. Chceme uchovat to, co nás naučili naši otcové. Máme unikátní destilační zařízení, kotle jsou v naší pálenici desítky let, topí se dřevem…
Náš produkt si můžete dát v Michelinské restauraci, kde je takto zakončeno pětichodové menu, i v malé hospůdce, kde chlapi hrají karty. Pak také v renomovaných firmách.
Může být Vaše
Pojďte na náš jediný oficiální e-shop.